Pre výbuch plynu v miestnom pohostinstve začala polícia trestné stíhanie

22.02.2012 Snina

Snina 22. februára (TASR) - V jednom zo sninských pohostinstiev došlo v utorok (21.2.) večer k výbuchu plynu, pri ktorom utrpela ťažké zranenia jedna osoba. Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin všeobecného ohrozenia.
\"K výbuchu došlo v čase okolo 20.00 h v miestnosti umyvárky, pričom príčina tejto udalosti zatiaľ nie je známa,\" uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik.
Ako dodal, vplyvom výbuchu utrpela 28-ročná pracovníčka prevádzky popáleniny 3. stupňa v oblasti tváre, krku, hrudníka a oboch rúk. Explózia zároveň poškodila aj jednu zo stien objektu.
\"Zásahová skupina SPP - distribúcia miesto havárie okamžite zaistila, miesto udalosti je už bezpečné, distribúcia plynu v oblasti pokračuje bez obmedzení,\" informovala TASR hovorkyňa spoločnosti SPP - distribúcia Ivana Zelizňáková.
Zároveň potvrdila, že okolnosti utorkovej nehody sú naďalej predmetom skúmania. \"Keďže prípad prešetruje polícia a spoločnosť SPP – distribúcia má záujem na dôkladnom prešetrení príčiny výbuchu plynu, k prípadu sa nebudeme ďalej vyjadrovať až do ukončenia vyšetrovania,\" uzavrela hovorkyňa.
 

Vyberte región